Free Dragonball Z 5 Cursors at www.totallyfreecursors.com

Thursday, 21 May 2020

Lama Tak Jumpa

Assalammualaikum..
Lama dah tak buka blog. Dulu blog ni lah tempat aku meluahkan segalanya, bercerita itu ini. Last buat posting tahun 2015, dah lebih 4 tahun tak buat post baru. So what happens in these 4 years? Well I got into universiti, turn into an adult make new friends, make enemy and the list go on.



So, aku belajar kat UPM Serdang, and sekarang dah final year dah pun. Gambar ni pun time 3rd year, gambar masa hari first day masuk UPM dulu hilang, tak tahu aku simpan dalam folder mana, hahaha. Well, a lot of things happens sepanjang berada di sini, good things, bad things, well that's life right.

Dah lah, plan-nya memang nak menulis sikit je. Cerita detail depends la, kalau rajin aku tulis, kalau tak ni lah last kut. Hahahaha. Maklumlah, dulu ada membaca setia, tapi sekarang membaca-baca aku dah tak de, so aku pun malas dah sikit.

Bye, Assalammualaikum.